Timetyper:

Kiropraktorkompaniet på Nesbru
  1. Første Konsultasjon Kiropraktor (30 min). Dette er først og fremst en kartlegging og undersøkelsestime for å finne årsaken til klientens plager og legge en strategisk plan for hvordan gjenopprette god funksjon og økt helse.
  2. Kiropraktortime (15 min). Dette er primært en time der kiropraktoren benytter seg av kiropraktisk leddbehandling for å gjenopprette god funksjon hos klientene sine. Kiropraktoren supplerer også med enkle muskelteknikker som triggerpunkter eller lette tøyninger i disse konsultasjonene.
  3. Utvidet Kiropraktorkonsultasjon (30 min). Dette er timen for deg som trenger en ny kartlegging og undersøkelse av en tilkommet/ eller stadig tilbakevendende smerte eller plage. Det vil legges opp en ny strategi og et skreddersydd behandlingsopplegg for å hjelpe deg å gjenopprette god funksjon og økt helse. Det anbefales at klienter med stadig tilbakevendende plager setter opp dobbelttimer for at vi kan gi de en enda grundigere behandling og oppfølgning.
  4. Dobbelttime Kiropraktor (30 min). Dette er en time der kiropraktoren går dypere til verks for å frigjøre leddkjeder, aktivere inaktiv muskulatur og roe ned overaktiv muskulatur. Denne timen passer for de som sliter med stadig tilbakevendende (kroniske plager) eller for de som ønsker å ta en dobbelttime for å spare tid i en hektisk hverdag. Kiropraktoren vil også anbefale passende øvelser og andre forebyggende tiltak for klientene i disse timene.
  5. Øvelsesveiledning Kiropraktor (15 min). Dette er en time for deg som ønsker å få skreddersydd et treningsprogram med øvelser som er nøye tilpasset deg og ditt aktivitetsnivå. Kiropraktoren vil filme deg med din egen mobiltelfon mens du utfører dette treningsprogrammet, slik at du alltid har programmet lett tilgjengelig.