Hvordan jobber kiropraktoren din?

Kiropraktorundersøkelse av korsryggen

1. Kiropraktoren tar alltid en grundig sykehistorie av tidligere og nåværende helserelaterte smerter og plager for å kartlegge hva som er de mest sannsynlige årsakene til klientenes plager. Dette inkluderer spørsmål om eventuelle endringer i klientens hverdag, som kan være en medvirkende årsak til deres nåværende helsesituasjon. 

2. Det gjøres en grundig holdningsanalyse av klientens rygg og nakke samt fotstilling for å finne ut hva som er strukturelle og funksjonelle skjevheter.

3. Den videre undersøkelsen av nerve, muskel- og skjelettsystemet, innebærer en rekke tester for å kartlegge klientens funksjon i kroppens ledd, bindevev og muskulatur. 

4. Behandleren utarbeider en individuelt tilpasset behandling og veiledningsplan for å hjelpe klienten å gjenvinne god funksjon og økt helse.

5. Vi ønsker at hver enkelt skal ta en aktiv del i optimaliseringen av egen helse og velvære, og vil derfor gi klientene endel generelle råd om passende livsstilsforbedringer (trening, kosthold, mental trening)

Bestill time online!