Idrettskiropraktikk

Hva gjør vi?

Trening- og idrettskiropraktoren vil gi deg ny forståelse av hva som må til for å opprettholde en sterk, smidig og velfungerende kropp. Kiropraktikk er en unik behandlingsform, som evner og gjenopprette god bevegelighet og styrke i ditt muskel og skjelettsystem. Dette gjøres ved hjelp av raske, presise håndgrep og veiledningsteknikker.

Hvordan jobber vi?

Vi legger stor vekt på å undersøke våre utøvere fra topp til tå for å gi de større innblikk i hvordan kroppene deres fungerer under aktivitet. Vi vil med andre ord se nærmere på hvordan ulike treningsmetoder/ belastninger påvirker muskel og skjelettsystemet til utøveren. Vi er dedikert i å legge opp behandlingen og veiledningen så spesifikt som mulig i forhold til de arbeidskravene som kreves i din idrett.

Det blir blant annet lagt vekt på å optimalisere din bevegelighet og styrke ved å lære deg gode øvelser og tøyningsteknikker. Dette for at du skal kunne utvikle en sterk kjernemuskulatur og bevegelighet. Du vil tilegne deg siste viten (kunnskap) om de mest vanlige idrettskadene og hvordan du bør forholde deg til disse, spesielt med tanke på hvilke forebyggende tiltak du bør fokusere på. Vi vil hjelpe deg å forstå hva som kreves for at du skal nå få det beste ut av deg selv og laget ditt.

Kiropraktorkompaniet er dedikert i å hjelpe deg å nå dine mål med forebyggende behandling og veiledning av ditt muskel og skjellettsystem

Bestill time online!

For mer informasjon om hva vi kan tilby deg og laget ditt, ta kontakt på: Tlf. 66 98 09 00 eller fyll ut skjemaet under!

Mvh

Kiropraktorkompaniet