Massasje

Massasje

Hvordan jobber massøren?
Massøren bruker massasje og muskeltøyninger for å aktivere eller roe ned din anspente muskulatur. På denne måten vil du lettere få kontakt med kroppen din slik at du kan fungere så optimalt som mulig. 
De fleste muskel relaterte spenningene du har i kroppen din har ofte sitt utspring i fysisk eller emosjonelt stress. 

Det er viktig for massøren å gi deg ansvar for å optimalisere egen kropp og gjør dette ved å gi deg gode øvelser for å opprettholde bevegeligheten og styrken i kroppen din. Du vil føle deg mer avslappet, mer bevegelig, sterkere og ha mer overskudd til å mestre hverdagen.

Regelmessig massasjeterapi fører dessuten til økt lymfesirkulasjon, senket blodtrykk, høyere stresstoleranse, høyere smertetoleranse, bedre kontakt med muskulatur og forbedret koordinasjon

Hvor setter spenningene seg?

– Rygg
– Skuldre
– Armer
– Sete
– Nakke
– Hofter
– Knær

Hvorfor får vi smerter og muskelspenninger? 

Det er som regel et resultat av en altfor stressende hverdag

Ved for mange ensidige belastninger (repeterende løft) og vedvarende dårlige arbeidsstillinger (sittestillinger)

Overdrevent eller for lite bruk av kroppene våre

Hvorfor skal vi velge massasje?

Reduserer smerter og gir økt bevegelighet

Gir bedre sirkulasjon og raskere heling av det skadde området

Reduserer stress og samtidig gir oss økt livskvalitet

For å booke massasje med Inga ring på tlf: 66 98 09 00 (tast 4) eller book på vår online booking side.

Vi tilbyr følgende massasjebehandlinger:

  • Klassisk massasje – en effektiv massasje av hele kroppen. Effektiv for deg med spesifikke problemer i muskler, sener og for deg som er anspent og stresset. Ved kortere/lengre behandling avtales området som skal behandles på forhånd.
  • Rygg & nakke massasje – en effektiv behandling for deg som har problemer med migrene, muskelsmerter, stramme sener, muskelknuter og stress. Det vil bli fokus på nakke, rygg, hodebunn og skuldre for å løse opp muskulaturen.
  • Aromaterapi – består av å trigge energipunkter i kroppen ved hjelp av aromatiske og eteriske oljer. De forskjellige oljene gir ut forskjellige vibrasjoner og dufter som er med på å roe ned kroppen. En meget avslappende behandling som er effektiv for deg som har spesifikke plager i kroppen eller for deg som ønsker å koble helt av.
  • Gravidmassasje er en behagelig og avslappende massasje, som er nøye tilpasset hver enkelt. Teknikken er i prinsippet den samme som ved klassisk massasje, bare tilpasset en gravid kropp. Den gravide ligger på siden og er godt støttet av puter. Behandlingen omfatter nesten hele kroppen med ekstra fokus på ben, føtter, og korsrygg. Det brukes vitenskapelig dokumenterte teknikker samt tilpassede oljer i behandlingen. Så lenge man er sunn og frisk er gravidmassasje å anbefale fra 2. trimester og frem til termin.
  • Lymfemassasje er bindevevsmassasje. Behandlingen går ut på at behandler bruker lette pulserende trykk med hendene for å stimulere lymfesystemet. Den milde massasjeformen fører lymfevæsken fra vevet til lymfeknutene. Her renses lymfevæsken før den går ut i de store lymfe årene og videre tilbake til blodet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>