Kiropraktorkompaniet holder åpent som normalt. Velkommen!

Kiropraktorkompaniet holder åpent som normalt i disse Covid-19 tider. Vi følger alle retningslinjer innen smittevern, slik at du kan føle deg trygg og ivaretatt hos oss.

Sitter du på hjemmekontor?

Vi ser stadig økende tilfeller av nakke og rygg relaterte smerter og plager hos de som sitter mye på hjemmekontor. En kombinasjon av dårlige arbeidsstillinger og mindre fysisk bevegelse gjennom dagen, fører til at kroppen og den viktige “ryggsøylen” stivner.

Når du mister den normale bevegelighet din, så vil kroppen gjøre det den kan for å finne en alternativ måte å bevege seg på (kompensere). Dette er i utgangspunktet en fin og viktig egenskap, spesielt hvis vi skulle bli alvorlig skadet. Slike kompenseringer vil raskt kunne bli til kroniske smerter og plager, dersom vi ikke får nullstilt det asymmetriske spenningsnivået vårt (nedsatt bevegelighet og styrke).

Hvis, du kjenner at kroppen din ikke spiller helt på lag med deg eller at du kjenner tilløp til nakkesmerter, svimmelhet, hodepine, musearm, ryggvondt og isjias så ikke nøl med å bestille deg en time hos Kiropraktorkompaniet. Vi kan hjelpe deg å gjenopprette normal funksjon i kroppen din, slik at du får en mer bevegelig, sterk og velfungerende kropp!

Mvh

Kiropraktorkompaniet